GolBong Danmark

golbong.dk bliver drevet af
GolBong Danmark
v/ Salvum ApS
Vinkelvej 1
4900  Nakskov
email: salg@golbong.dk
Telefon: 31 72 66 00
CVR nr. 36045663

Vi kan tilbyde mærket GolBong til danske, svenske, norske og tyske kunder, som importør og forhandler for GOLBONG TECHNOLOGIES CO., LIMITED i Nordeuropa.

Mærket GolBong

GolBong er udvikler og producent af professionelt IP-overvågningsudstyr som bliver solgt over hele verden.

GolBong producerer udstyr til både erhvervs- som privatmarkedet.

Produkterne er kendetegnet ved at tilbyde en meget høj billedekvalitet samt mange indstillingsmuligheder, så det altid er muligt at tilpasse kameraet, uanset hvor og hvad man ønsker at overvåge. Og stadig til en meget lav pris.

GolBong er Professionel kvalitet, til forbrugerpriser.

Kvalitetsmæssigt kan GolBong sammenlignes med kameraer fra de kendte (og væsentligt dyrere) mærker Dahua, Axis, Hikvision, Bosch, Sony og Samsung. Men sælges til priser som er på helt nede på 25% af disse mærkers priser.

Som forhandler af GolBong i Norden tilbyder vi et udvalg af GolBongs modeller, på www.golbong.com kan hele produktserien ses.

Nogle af de modeller vi tilbyder er specielt udviklet til os i Norden, for at sikre mest muligt fleksibilitet og anvendelse i det nordisk klima.

Alle produkternes brugerplatforme og vejledninger er på dansk.

Såfremt du måtte have behov for specielle løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os, for at vi kan finde en løsning.

GolBong har produceret kameraer siden 2006, og tilbyder kun HD-kameraer, hvorfor de ikke kan sammenlignes med IP-kameraer som sælges i diverse byggemarkeder og elektronikkæder, som typisk er standardkameraer. Med GolBong er der kun tale om HD-produkter i høj kvalitet, især billedekvaliteten.

Derfor tilbydes vi også 30 dages fortrydelsesret, da vi er sikre på at du vil være tilfreds med produktet.